dimecres, 1 de maig del 2013

Creativitat...


Vaig llegir fa poc que la creativitat és considerada una força humana que ens permet desenvolupar idees originals, innovadores i útils tant en situacions quotidianes com en moments específics i certament és així. Ser creatiu no s'ha de limitar només en el moment de plàstica, ser creatiu ha de ser o hauria de ser una qualitat que tots poguessim tenir  i que res ni ningú es pogués treure ni fer perdre, ser creatiu és ser original,  és ser únic, és gaudir d'allò que s'està fent, ser creatiu és sorprendre ... la creativitat ha de ser un dels nostres principals objectius i per assolir-lo cal deixar avançar, caminar, ballar, estimar...  cal deixar crear!


I parlant de creativitat us vull deixar un vídeo que l'altre dia em va passar un bon amic meu, un vídeo que em va emocionar i fascinar i que simplement em va deixar per un instant sense paraules! Creativitat en màxima expressió...





Petonets!!!

5 comentaris:

  1. Doncs justament ara tinc entre mans 'El aprendizaje de la creatividad' de José Antonio i Eva Marina. Si tens temps, molt, molt, molt recomanable.

    ptons

    ResponElimina
  2. En prenc nota!!!! Ens hem de veure ja!!! ;) Petonets!!!

    ResponElimina
  3. Tens un premi al meu bloc!!!

    Felicitats

    Sònia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sònia, gràcies, ara el vaig a recollir!!! Petonets!

      Elimina
  4. Totalment d'acord! La creativitat està en tots nosaltres, només cal deixar-se anar en allò que t'apassiona.
    M'ha encantat el video! Preciós!
    Bon finde!!!

    ResponElimina