diumenge, 12 de gener del 2014

Siguem positius

"Un instant junts per ser conscients d'allò que ja saps... "  
(Juanjo Fraile)

De tant en tant hauríem de deixar allò que estem fent i tancar els ulls, respirar profundament, deixar-nos anar, relaxar-nos...  i pensar en un lloc on es agradaria estar, pensar en alguna cosa que desitgem i anar-la visualitzant, notar que és allò que ens agrada, percebre la felicitat en ser-ne conscients... gaudir d’aquell instant sense pensar en res més... però això als adults ens costa, els adults a vegades tendim a seguir sense pensar, tendim potser avançar sense qüestionar-nos on estem, on volem arribar, sense preguntar-nos per l’objectiu assolir... es tendeix a vegades a no canviar d’actitud, quan en realitat cal canviar d’actitud, cal preguntar-se, qüestionar-se... tot allò que fem, cal possiblement recuperar el nen/a que portem a dins per avançar sense perdre l’emoció, la imaginació, les idees, els somnis... la PASSIÓ per allò volem fer.

Cal que ens dediquem temps a nosaltres mateixos, cal que juguem, cal que enfoquem els nostres reptes com un joc, un joc on tots podem participar, un joc on entre tots podem millorar , un joc on la imaginació, la il·lusió, la màgia... el positivisme estigui més que present!

Cal gaudir de tot allò que fem per petit que sigui amb mantenint "la màgia, gràcia i poder que té l’acció!"
Espero que el vídeo que us deixi a continuació us emocioni i agradi tan com m’ha agradat a mi! 







Petonets!

3 comentaris:

  1. Quanta raó que tens!
    Amb les adversitats que la vida m'ha portat m'ha salvat de la depressió el meu caràcter positiu; tot i que hi ha alguns dies grisos en els que em cal respirar fons.
    Una forta abraçada!
    Carme

    ResponElimina
  2. En els dies grisos és quan més hem de respirar fons i treure un somriure!
    Petonets!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola, te he dejado un premio en mi blog. saludos

    ResponElimina