dimarts, 2 d’octubre del 2012

Cert, molt cert...





L'altre dia "navegant" vaig trobar aquesta imatge i ràpidament va cridar la meva atenció. És tant cert... i a vegades no en som conscients i ens n'oblidem i no ens ho podem permetre! Els petits captem d'una manera fascinant i encara que a vegades no ho sembli els nostres estats d'ànim, capten l'alegria, la tristesa, els nervis, la por... per tant cal que en siguiem conscients i els fem viure allò que ells necessiten per tirar endavant, que els viure el que els permeti mirar-se en un mirall i somriure o com en aquesta imatge veure un cor, això significarà que els estem fent viure amor, felicitat, alegria... i que en cas de tristesa, pors... tinguien les eines necessàries per sortir-se'n!






I si us plau... tal com diu: feu-ne difusió!!! 


Petonets!!!



2 comentaris:

  1. No sol capten les nostres emocions, també la escala de valors, les habilitats socials, l'estil de vida, ... eduquem amb totes i cadascuna de accions que fem, et suggereixo fer un cop d'ull a 'Tot educa!': http://coachingpersonal.cat/2011/08/23/tot-educa/

    ResponElimina
  2. Hola! Cert, ho capten tot!!! El vídeo que hi ha al teu enllaç em va impactar molt el primer cop que el vaig veure i fins i tot amb alguns companys en vam parlar! T'aniré seguint!!!

    ResponElimina