dissabte, 22 de setembre del 2012

La meva amiga la foscor


.. tots, però tots, en un moment ho altre hem experimentat una sensació complicada, que no ens agrada... tots ens hem sentit sols, tristos... tots hem sentit por! Sí, encara que a vegades ens costi una mica reconèixer-ho, a vegades tenim por!

En una sessió vaig decidir parlar sobre la por! Vam parlar sobre el que sentíem quan teníemm por i sobre el que ens feia por! La majoria tenien por als monstres, al fantasmes, a les "pelis" de vampirs, por als cocodrils... por a la foscor! Sí, sovint és a la nit quan es tenen més pors... però també hi ha maneres per vençer aquestes pors i amb aquest conte i la seva protagonista en podem treure alguna idea...







Voleu conèixer la Maria? La Maria és una nena molt valenta, una nena que no té por a la foscor...



"Un dia la Maria està jugant a la seva habitació tranquil·lament, quan tot d'una la foscor entra per la finestra! 



La Maria però, no s'espanta pas, sinó que continua jugant com si no passés res i quan la foscor ja ha omplert l'habitació... sorpresa! Sabeu que fa la Maria? Doncs, agafa la foscor pel braç i es posen a ballar! Sí, sí, us heu quedat amb la boca ben oberta oi? Així també es va quedar la foscor! - Una nena valenta, que no té por i em fa ballar...
A partir d'aquell dia, cada nit, la foscor i la Maria ballen juntes i quan estan cansades prenent una tassa de xocolata i una mica de pastís de maduixa i llavors arriba el moment de dir: BONA NIT!!!"


Amb aquest conte d'una manera amena i divertida es treballa el tema de les pors, un tema que al mateix els fa com una mica de vergonya, sí, molts en el moment de conversa van dir que ells no tenien por de res, però poc a poc i a mesura que la conversa va anar avançant van anar sortint petites pors... que evidentment per ells són grans pors! 
Sí l'altre dia amb el conte d'en Blai vam aprendre que per superar la vergonya podem cantar i saltar si tenim podem ballar ;) !!! Ja ho sabeu doncs!!! 

Petonets!!!


1 comentari:

  1. En un moment o altre... El o no porta h com apareix al principi del conte

    ResponElimina