dimecres, 13 de febrer del 2013

... tot és possible...


L'altre dia vaig trobar una cita de Paulo Coelho que em va agradar i vaig anotar: 

" El destí determina qui entra a la teva vida... Però tu decideixes qui s'hi queda"


Jo sempre he pensat en què tots tenim un destí i que al llarg de la vida anem vivint allò que està escrit, allò que està previst... anem descobrint llocs màgics, anem enrinquint-nos compartint, anem fent-nos grans, anem deixant entrar persones que ens acompanyen, estimen, persones que es converteixen en amics únics, amics especials, fantàstics... però també a vegades topem amb qui no ens estima, valora, recolza i és llavors quan cal decidir si ens aporta quelcom positiu al nostre destí o pel contrari cal evitar i per tant en últim terme som nosaltres tal com diu la cita els que decidim qui s'hi quedarà! A vegades això fa mal, a vegades ens manquen els recursos o eines necessàries per prendre aquestes decisions, a vegades ens costa gestionar-ho... però si ja des de ben d'hora eduquem en valors, si des de ben petits mediem, resolem conflictes... si des de ben petits les emocions i els sentiments estan presents potser llavors quan ens trobem en situacions complicades serà més fàcil. 

Cert que la vida no és de color rosa i que el destí possiblement ens depara moments on la tristesa, l'angoixa, la por estan presents... però a vegades les ganes, la il.lusió, la màgia, la fantasia, l'esforç, l'amistat o l'amor permeten somriure i seguir endavant, sempre endavant i lluitar per aquells que estimem... 

Per acabar us deixo amb un d'aquells vídeos que ja sabeu m'encanten, un vídeo sense paraules , però amb tanta intensitat i emocions que segurament les paraules sobrarien.



I si voleu gaudir-ne encara una mica més... aquí en aquest ENLLAÇ




Petonets!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada