diumenge, 8 de setembre del 2013

Una mica de llum...

A punt de començar els curs amb els petits és per mi moment de reflexió, és el  moment de posar en marxa tota l'energia, il.lusió i ganes, ganes d'aprendre a aprendre, ganes de somriure, ganes de viure cada instant com a únic i transmetre-ho als petits... és el moment de fer brillar les mirades i els somriures dels petits ajudant-los a sentir-se a la classe com a casa, és el moment de començar un viatge de nou mesos i ple de parades i emocions variades, és el moment de tenir clar que l'alegria, la màgia, la fantasia, la il.lusió, els somriure i l'energia positiva han de ser els ingredients necessaris durant tot el curs!!!

Tenim davant nostre nou mesos per compartir amb els tresors més preuats de cada casa, tenim l'oportunitat d'ajuda a crèixer i compartir  i aprendre amb tots ells ... gaudim-ne per tant i deixem que no només nosaltres siguem els que anem guiant i il.luminant el camí d'aquest viatge, sinó que ells sols moltes vegades són capaços de brillar i fer brillar més dels que ens pensem...



Light up from Light up on Vimeo.


Petonets plens de llum!

3 comentaris:

  1. Quina cosa més dolça!!!
    El divendres buscaré una estoneta perquè els meus petits la puguin veure.
    Una abraçada
    Ah! t'he deixat un altre comentari a l'entrada ATUREM-NOS...

    ResponElimina
  2. Merci Anna!!!
    El vídeo és preciós!!

    Petonets!!!

    ResponElimina
  3. Hola, guapa!!
    comença de nou l'aventura!!

    Els pares tenim ganes de que els nostres petits es retrobin amb els amics, amb els 'profes', amb molts coneixements que a casa sovint no sabem transmetre'ls ...

    Però ens fa tanta pena pensar en el temps que passarem sense gaudir d'ells!!

    Després de compartir tot un estiu de 'llum' amb ells, ens costa acceptar que 'les nostres petites llumetes' marxin cap a l'escola i 'enlluernin' a d'altres.

    Tant de bo tinguem sort també aquest any i tots 3 trobin mestres que els ajudin a créixer, a confiar en ells mateixos i a ser feliços aprenent.
    Mestres com tu.

    Molta sort a P3 (és el curs MÉS IMPORTANT DE TOTS!!)
    T'enyorem molt.
    Molts ptons
    espe

    ResponElimina