dilluns, 21 de gener del 2013

Us regalo un somriure!

Agafeu-ne una o les que necessiteu...


Comencem setmana i ja tinc l'agenda amb moltes coses, pinta ser una setmana d'aquelles intenses i per tant el millor que es pot fer es començar el dia amb un somriure, ja que així les coses es veuen millor i tot el que ens envolta també sembla més bonic !
Sovint penso que un somriure és màgic, a vegades un somriure ens anima, ens reforça, ens dóna caliu, ens permet apropar-nos als altres i transmetre un gest positiu... i al mateix temps també veig que hi ha gent que no sap somriure, gent que no vol somriure i entenc que a vegades no es tenen motius per somriure, i això es un altre tema, però el que vull dir és que a vegades manca un somriure en determinades situacions i en trobar la imatge que us deixo avui he pensat en què seria divertit tenir-ho a casa o a la classe i quan notem que "defallim" o que ens falta una xispa d'energia doncs podem agafar un SOMRIURE o els que ens facin falta i per tant aquí us els deixo, ja ho sabeu, un , dos, tres o els que necessiteu! 

Petonets!!!

1 comentari:

  1. No ho dubtis mai ... un somriure és màgic, sempre tot és millor amb un somriure, tant per al que ho dóna com per a qui ho rep, encara que hi ha molta gent que no ho practica, jo animo a tothom a que somrigui, i que siguin amables, que no costa res i fa que el món sigui una mica millor.
    Us desitjo a tots una feliç setmana, i no deixeu de somriure.

    ResponElimina