diumenge, 27 de gener del 2013

Un tresor?

Ahir remenant per aquí vaig trobar un petit tresor, bé més aviat El mapa del tresor a càrrec d'Àlex Rovira i Francesc Miralles, un llibre on surten personalitats important d'aquest segle i que han aconseguit veritables reptes, són persones força diferents entre sí i que poca o nula relació tenen entre el que fan els uns i els altres, però tot i així sí i encara que a priori no ho sembli hi ha un lligam invisble pels ulls, però real i clar, les ganes d'actuar, de prosperar, de millorar, avançar.. 

Valors i idees que hem de transmetre als nostres alumnes, idees que val que vinguin acompanyades d'emoció i motivació ja que aixi és com cal actuar, així és com cal tirar endavant i tal com diuen els autors del llibre: 
... no puc, de moment... - sí, és possible i real que a vegades possiblement hi hagi quelcom que no pugui fer-se, però cal llavors també formular-se aquesta idea, ara no puc, però més endavant sí, més endavant ho farem. 

Altres vegades crec que ho he dit, però quan a la classe sento el no puc, sempre actuo de la mateixa manera; tots podem, només cal intentar-ho,. A partir d'ara i després d'aquesta troballa- tresor a part de dir, tots podem, podré afegir que potser de moment no ens sortirà com voldrem, però més endavant sí i transmetre el positivisme necessari per aprendre, sense ell difícilment podrem avançar.

Per acabar us deixo amb l'explicació dels dos autors... 





Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada