dimarts, 5 de febrer del 2013

Una bonica història d'amor...

L'altre dia un bon amic em va passar un petit vídeo on Bisquerra afirmava: "Emoció i motivació són envers i revers de la mateixa moneda. Ens motivem quan ens emocionem per alguna cosa i per això en totes les matèries acadèmiques hauríem d'incloure-hi l'emoció per poder motivar l'aprenentatge d'aquella matèria."  
I certament és tant cert, sense emoció no hi ha motivació, ja que quan fem allò que ens agrada, quan fem allò que ens permet passar-ho, quan podem compartir, gaudir... es quan ens emocionem i ho fem perquè estem motivats, perquè tenim un objectiu i això ens empeny a seguir, a no parar ... ens empeny a emocionar-nos! En ocasions però, podem trobar obstacles que ens dificultaran aquesta motivació, aquesta emoció, però caldrà aprendre a gestionar-ho, aprendre a controlar-ho i tal com tantes vegades he dit tot això s'han de començar ja ens aquestes primeres edats, segons Elsa Punset i altres , els cinc primers anys són tota una vida, i partim d'una cosa que en els més grans a vegades costa, partim de la il.lusio per aprendre, partim de les ganes de descobrir, d'imaginar, de crear, de fascinar-nos per tot allò que ens envolta... aprofitem-ho, no ho deixem perdre i potser així quan es vagin fent grans tot el que s'hagi pogut treballar, aprendre serà útil i tot i que evidentment no ho tindrem pas tot solucionat potser sí que tindran més eines per fer-ho!

Buscant material per anar treballat i al mateix temps aprenent vaig trobar un vídeo d'aquells que m'agraden , un vídeo sense paraules, i que de fet no falta, només cal seure durant tres i minuts i poc més i gaudir d'una bonica història d'amor i que em va fer reflexionar en un altre vídeo i material que he llegit fa poc, on es parlava del conte de la Lletera i es feia referència al fet d 'imaginar, de pensar més enllà del que tenim... i com a vegades les inseguretats fan que no hi volguem pensar...  

Avui però, veureu que a vegades amb només una caseta n'hi ha prou per deixar anar la imaginació! 



Gaudiu-ne!!!

Petonets!!!

2 comentaris:

  1. Gràcies per compartir el video! preciós i ja sóc la teua seguidora,i et convido al meu blog
    http://silvina-porelcaminodelasemociones.blogspot.com/
    beset

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per fer-te seguidora!!! Ara vaig descobrir el teu blog!!! D'això es tracta, de compartir!!!
    Petonets,

    ResponElimina