dimarts, 5 de febrer del 2013

La capsa dels petons




Ja fa dies que vaig realitzar aquesta activitat, però entre una cosa i l'altra anava deixant l'entrada, però avui he decidit prendre'm el meu moment de desconnexió entrant en el blog i reflexionar una miqueta, allò que de tant en tant va molt bé per tal de retrobar-nos, de valorar el que estem fent, de pensar en si estem anant en la direcció correcta... moments en què les preguntes sorgeixen una darrera de l'altra... però bé, en aquesta entrada no vull formular-me preguntes, sinó que us vull parlar de petons!  Petons necessaris per recuperar l'energia, petons necessaris per somriure, petons necessaris per recuperar l'alegria... Igual que les carícies o les abraçades en parlar de petons tant grans com petits pensem en una mostra d'afecte que ens ajuda i ens reconforta, però una mostra d'afecte efímera, que dura només un instant, cert que aquest instant pot esdevenir màgic, única, especial, inolvidable... però és només un instant i si, per exemple necessito petons i no tinc ningú?

La resposta aquesta pregunta és oberta, cadascú cercarà la millor solució i farà servir el que cregui necessari, però en aquesta entrada us faig una proposta, crear una capsa de petons! Una capsa màgica i especial i que de ben segur us serà de gran utilitat.  En una de les sessions de treball d'emocions vam estar parlant d'un conte que ja us vaig presentar anteriorment: Les fades ens parlen de... l'autoestima i a partir de la conversa que va sortir sobre com podem ajudar a sentir una millor una persona vam decidir crear entre tots la capsa dels petons ( cal dir que ja ho havia previst i venia preparada amb un parell de pintallavis que va cridar l'atenció a tots i totes!). 
El moment de creació de la capsa va ser molt divertit, tot posaven morritos i feien un petó en el paper i emocionats deixaven el seu petó com si fos un tresor exclusiu en la capseta i certament i sense que ells se n'adonessin per mi aquesta capsa és única i irrepetible, ja que els petons que hi tenim dins no es tornaran a repetir, són únics i exclusius i per tant es tracta d'una capsa de petons màgics. 
En acabar la vam situar en el racó de les emocions on tenim tots els contes treballats i de manera natural de tant en ells mateixos obren la capsa i agafen un petó o dos o els que necessitin i el més bonic és que entre ells s'ho diuen: t'has fet mal... doncs agafa la capsa de petons... i davant d'això que més puc dir ? Res més oi? 

Bé, sí... petonets i més petonets!!!



1 comentari:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=e9J1MI7uXmU
    Aquí us deixo la cançó que he creat per "La capsa dels petons"
    Bon cap de setmana!!!
    RMVidal

    ResponElimina