dilluns, 7 de gener del 2013

Bon any...


IL.LUSIONS!!!!!! 

Ja sé que fa uns dies que ha començat el nou any, però entre una cosa i l'altra no he pogut escriure, tot i que sí que he pensat sovint què podria dir ja que sovint quan acaba l'any tots tendim a fer-nos nous propòsits i oblidar-nos de certes coses que hem durant l'any... i jo aquest final d'any per diferents motius no vaig poder ni voler reflexionar en què em proposava pel 2013 sinó que simplement crec que cal proposar-nos poder seguir com fins ara , millorar evidentment allò que possiblement no ens ha agradat de les nostres actituds o accions, però en cap borrarar-ho, sinó que reflexionar-hi  i seguir endavant... que al final el més important és això poder seguir endavant i si és possible amb un somriure als llavis ja que tot llavors pot sortir millor i evidentment també això afavoreix la relació amb els altres!  

Per tant aquesta primera entrada del 2013 és per desitjar-vos que el somriure, el compartir, el viure... estigui present en el dia a dia i que junts poguem anar endavant !!!

Petonets!!!




2 comentaris:

  1. Començar un nou any és sempre una gran il.lusió.
    També vull desitjar-te que ens continuiis encoratjant des dels teus escrits durant tot aquest any.
    I en els moments que hagin de venir una mica dolents durant l'any ens recordarem de les cares d'il.lusió de tots aquells petits mirant embadalits la cavalcada dels Reis Mags.
    Feliç any també per tu i feliç retrobada al teu racó virtual!

    ResponElimina
  2. Espe! Moltes gràcies! Les teves paraules són per mi d'allò més importants i d'un gran valor!!!
    Començar un nou any és sempre una cosa bona i cal mantenir la il.lusió que comentes... certament les cares dels petits són úniques i més encara quan tenen davant seu uns personatges tan i tan màgics... PETONETS!!!

    P.D: m'encanta tornar al meu racó virtual! En breu una nova entrada amb un material molt xuli!!!

    ResponElimina